slabe światla

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

slabe światla

Postprzez Jacek Rosiński » 24 lis 2010, o 17:38

mam problem ze swiatlami.. tego typu ze sa slabe. max. niby sa ladnie ustawione ale jednak swiatlo jest zolte. chce zmienic lampy probowalem z przekaznikami. na krotko podlaczalem zarowke z aku i efekt ten sam, chcialbym porady co moge zrobic. aha i jakie jest wasze zdanie na temat tych lamp troche tanszysz. bo hella swoje kosztuje. czy moze lepsze zarowki. z tego co kiedys to rozebralem to sa slabe odblaski takie wyblakle nie maja takiego polysku... tylko nie wiem czy to ma takie wielkie znaczenie
jac
Jacek Rosiński
Czytacz

slabe światla

Re: slabe światla

Postprzez killah » 24 lis 2010, o 18:10

Jacek Rosiński napisał(a):mam problem ze swiatlami.. tego typu ze sa slabe. max. niby sa ladnie ustawione ale jednak swiatlo jest zolte. chce zmienic lampy probowalem z przekaznikami. na krotko podlaczalem zarowke z aku i efekt ten sam, chcialbym porady co moge zrobic. aha i jakie jest wasze zdanie na temat tych lamp troche tanszysz. bo hella swoje kosztuje. czy moze lepsze zarowki. z tego co kiedys to rozebralem to sa slabe odblaski takie wyblakle nie maja takiego polysku... tylko nie wiem czy to ma takie wielkie znaczenie

lampa do wyrzucenia bądź regeneracji. Używki hella to jakies 80 zł sztuka także tanio..

Odbłyśnik ma znaczenie.. od czego to światło miało by się odbijać na drogę? Żarówki też kup jakieś lepsze

Kosz operacji wyniesie cie jakieś 250 ale bezpieczeństwo> kasa
killah

Postprzez jaro7801 » 28 lis 2010, o 19:47

Dam ci kolego dobrą radę NIE INWESTUJ W ŻADNE ZAMIENNIKI. Lepiej kupić używki lub nowe najlepiej HELLA. Ja kupiłem nowe zamienniki h1 +h1 za niecałe 8 dyszek sztuka i po około 2 tygodniach jazdy wypaliły się i zaparowały. Teraz mam zamówione hella ala mk IV. A jeżdżę na starych h4. TAKI TO SKUTEK.
KIEDY CZŁOWIEK WYNALAZŁ KOŁO MYŚLAŁ O MKIII
jaro7801
Czytacz

- - -

Powrót do Elektryka