Witam, mam problem taki iż :
-Nie działa mi wskaźnik poziomu paliwa (leży od kad kupilem auto, nie rusza sie wcale. Pływak nie popękany, w dobrym stanie. Zegary również dobre ze względu tego że kupilem drugie i nadal nie dziala)
-Nie działa Wskaźnik temperatury silnika (Leży nizej niż pierwsza kreska czasem sie rusza i dostaje sie prawie do pierwszej kreski. Sprawdzane na innych zegarach, nadal tak samo lecz juz leży tak jak powinno, ale nie idzie wskazówka do góry. Wszystko działało wporzadku od kad mój kolega chciał mi naprawic wskaznik poziomu paliwa i wykręcił zegary, rozkręcił je z obudowy i poruszał wskazówka temp. Od kąd przykręcił je spowrotem przestało juz działac.
-Nie podswietla zegarów (spowodowane jak wyzej "rozkreceniem zegarow"
-Nie działa podgrzewanie tylnej szyby. (od kad kupiłem, lampka w przycisku sie swici i tyo tylko tyle)
-Nie działa centralny zamek (Gdy kupowałem auto działało czasem, czasem nie. Sprawdziłem popmke cent zamka i zobaczyłem ze znajduje sie na niej śniedz. Kupiłem pomke lecz z tym samym numerem fabrycznym ale bez ooznacznika "E" pomka nie dziala.
I MAM WIELKA PROŹBĘ CZY MÓGŁ BY MI KTOS POMÓC? PROSZE OD PODPOWIEDZ, JAK? GDZIE? I CZYM? ZACZAC NAPRAWE. (Jestem świerzy w tym lecz jakos do tej pory sobie radziłem) Nie mam kanału, ani zbyd dużo sprzetu. Wiem ze jak pojade do elektro mechanika z tym to mnie skasuje troche:) Pozdrawiam