Witam wszystkich
Przeszukałem internet i inne fora jak i mojego VWeja pod kokpitem i nie potrafie znaleść sterownika do zamka centralnego. Moze mi ktos powiedziec gdzie on sie znajduje? Chce kupic sobie centralke na pilota ale nie wiem gdzie ją później zamontowac i do czego. Nie wiem tez jaki bedzie najlepszy czy faktycznie uniwersalny bedzie dzialac. Mam golfa 1.8 GT rok "94 3-drzwiowy, centralny pneumatyczny. Dodam ze auto ma pełną elektrykę więc zakładam wszystko do centralnego bylo równiez fabryczne i niedorabiane. Od początku swej działalności na rynku firma ukierunkowała się na rozwój w dziedzinie montażu wszelkiego rodzaju systemów elektronicznych: systemy alarmowe, telewizja przemysłowa, kontrola dostępu, systemy sygnalizacji pożaru oraz sieci komputerowe. Zakład zajmuje sie projektowaniem, montażem i obsługą systemów niskoprądowych takich jak: systemy sygnalizacji włamania i napadu, systemy dozoru wideo, systemy kontroli dostępu, systemy sygnalizacji pożaru, sieci strukturalne. Działając w branży systemów ostrzegawczo-dozorujących zaspokaja podstawową potrzebę bezpieczeństwa swoim Klientom i ich rodzinom. W zakresie usług ochrony mienia w formie zabezpieczenia technicznego działamy w oparciu o koncesję. Zakład zajmuje się naprawą wszelkiego sprzętu powszechnego użytku. W obszarze naszych działań w szczególności znajdują się, odbiorniki telewizyjne [LCD, CRT] ekrany plazmowe, odtwarzacze DVD, kina domowe, monitory komputerowe, projektory, kuchenki mikrofalowe. Wykonujemy naprawy gwarancyjne sprzętu firmy SAMSUNG i TOSHIBA.
dzięki z góry