Witam.
Polecacie kupic swiatla do jazdy dziennej aby ksenony sie za szybko mi nie wyczerpaly..?
czy jest to raczej zbedny element?
Moderator: Moderator
potwierdzam - żadnych tanich diódek do 100zeta, tylko homologowane z oznaczeniem "RL" (dla świateł dziennych) na kloszu.jak chcesz światłą do jazdy dziennej faktycznie kupić to bierz takie co posiadają homologację, fakt są droższe ale unikniesz kłopotów bo nigdy nie wiesz czy nie będziesz miał jakiejś kontroli
jarek1920 napisał(a):Witam.
Polecacie kupic swiatla do jazdy dziennej aby ksenony sie za szybko mi nie wyczerpaly..?
czy jest to raczej zbedny element?
tyberianki napisał(a):ja zakupiłem diodowe światła do jazdy dziennej,takie za 200 zł, nie jakieś chińskie podróbki, pomimo to musisz liczyć się z tym, że jeśli zdecydujesz się na światła diodowe to diody już po roku zaczną po kolei gasnąć na zawsze, wtedy pytanie, czy dasz radę te diody wymienić, jeśli lampa jest tak sklejona i zabezpieczona przed wodą, że nie da się jej otworzyć bez zniszczenia obudowy...
prezesik25 napisał(a):Sa fajne okragle po ok 30zl za lampe polskiej firmy Wesem do montazu w zabudowie. Wycinasz dwa otwory w zderzaku i montujesz. Sa tez takie plaskie na zarowke Hella.
Jak ci sie uda mozesz kupic ori dzienne do golfa3 w miejsce halogenow, ale ne juz wiecej kosztuja i ciezko je dostac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 27 gości