Światła przeciwmgłowe!

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez adams » 10 gru 2011, o 00:53

adams napisał(a): to na połączeniu zrób jakis szybki wyłącznik,

Zico63 napisał(a):Żadnych „na sztywno” podpięć (włącznik i przewody oraz stacyjka i tak tego nie wytrzymają)

oczywiście ja mówiłem pobieżnie, wyłącznik dodatkowy poprzedzony przekaźniiem ma się rozumiec

Zico63 , jeżeli kolega chce koniecznie żeby tak mu się świeciło to nikt Mu nie zabroni tak tego podłączyc, tylko miśki przy pierwszej lepszej okazji zabierają dowód (mi chcieli zabrac za brak JEDNEGO podswietlenia tablicy rejestracyjnej !!)
Skończyło się na pouczeniu. Jeden z nich mówi "ooo pierwsze auto dzisiaj w pełni sprawne , nawet w zime ręczny działa, a drugi no nie do końca sprawne ... nie ma jednego podświetlenia tablicy"
odkrecaj teraz o północy lampke od pdświetlenia przy mrozie -25 st ... PRZEGIECIE :?:
adams
Gaduła

Rocznik: 1994
Silnik: ABU
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Zico63 » 10 gru 2011, o 01:04

Toż właśnie piszę. Na swym podwórku - można te przeciwmgielne podpiąć nawet pod światła cofania.
Jednak na drogach (a o takim używaniu pojazdu myślimy) musi wszystko być "tip-top"; a jeśli któraś żona policjanta przypaliła mu mleko na sniadanie i zepsuła mężowi na cały dzień humor? Mamy "przechlapane"... :shock:
Ostatnio edytowano 10 gru 2011, o 01:15 przez Zico63, łącznie edytowano 1 raz
Zico63
Members

Postprzez adams » 10 gru 2011, o 01:08

Zico63 napisał(a):można te przeciwmgielne podpiąć nawet pod światła cofania

hahahahaha :mrgreen:
adams
Gaduła

Rocznik: 1994
Silnik: ABU
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 5-drzwiowe