Sprawdziłem i okazało sie że bezpiecznik przepalony, nowy też sie zaraz przepalił. Zakładałem boczki drzwi pasażera i kierowcy może gdzieś tam popełniłem błąd ale wątpię. Gdzie jeszcze szukać mam przyczyny przepalonego bezpiecznika ?
Mam pewien problem, otóż zamontowalem w golfie reflektory h1+h1 i zauważyłem że na dziurach straszenie światła drgaja... czy to może być spowodowane brakiem silniczkow od regulacji elektrycznej?
adziok09, zdejmij pokrywkę z tyłu na reflektorze ruszaj lustrem i łatwo znajdziesz gdzie luz. Odbłyśnik ma trzy puknkty mocoowania, czasem pękają, można posklejać na ogół albo dać elementy używane z robitego reflektora ale trzeba odjąć szkło , po podgrzaniu suszarką albo goracą wodą.
faktycznie jak ruszam odblyśnikiem to tak wygląda jakby brakowało czegoś na dole jakiegoś mocowania, ale mam stare mocowanie h4 to chyba będzie pasowało dzięki za pomoc
Dzis pojechalem na przeglad i... Nie dziala mi swiatlo stopu (wymienilem bezpiecznik - nie pomoglo), do wymiany prawy drazek kierowniczy. Co do drązka to raczej wymienie go sam, zastanawiam sie jednak o co chodzi z tymi swiatlami stopu, jakies pomysly ?