O, może nie będę zakładał nowego tematu. Może Tu będzie okej. Mam od kilku dni taki problem: jak wcisnę hamulec, to nie działają mi kierunkowskazy ani awaryjne. O ile do dzisiejszego dnia zdarzyło mi się to może ze 2-3 razy i po ponownym uruchomieniu auta wracało wszystko do normy (w sensie że zgasiłem auto, poszedłem coś robić i gdy następnym razem musiałem gdzieś jechać to działały), natomiast dzisiaj tylko zdarzyło mi się tak chyba ze 4 razy
@krzyś (użytkownik) miał podobny problem, więc jeśli możesz to napisz tutaj coś więcej na ten temat, a oprócz niego proszę również pozostałych użytkowników o pomoc. Gdzie trzeba zajrzeć/ gdzie szukać. Sam tego nie zrobię bo się nie znam totalnie, ale znajomy trochę bardziej ogarnia to jutro albo pojutrze sprawdzimy. Tylko żeby wiedzieć mniej więcej co.
Ah, dodam tylko, bo to chyba tak nie powinno być, że w momencie włączenia kierunku bądź awaryjnych miga również żółtawa dioda bodajże świateł eee postojwych (?) znajdująca się po prawej stronie od włącznika. (ona zawsze świeci jak wcisnę hamulec i chyba tylko wtedy świeciła, a teraz miga przy włączaniu kierunku)