Moderator: Moderator
Michu! napisał(a): czy włącznik świateł z opcją halogeny tył można przerobić tak aby miał 2 opcje?
MiroGti napisał(a):Michu! napisał(a): czy włącznik świateł z opcją halogeny tył można przerobić tak aby miał 2 opcje?
Więc kazdy wyłącznik do MK3 ma opcje podwójnego załączania , wystarczy tylko zrobić na ślizgach dodatkowe zagłębienia między dwoma oryginalnymi i macie wyłącznik na dwie pozycje , jest tam nawet możliwość dorobienia kontrolki , bo wszystko jest przygotowane ,było to na forum gdzieś ze zdjęciami opisane .
Michu! napisał(a):MiroGti napisał(a):Michu! napisał(a): czy włącznik świateł z opcją halogeny tył można przerobić tak aby miał 2 opcje?
Więc kazdy wyłącznik do MK3 ma opcje podwójnego załączania , wystarczy tylko zrobić na ślizgach dodatkowe zagłębienia między dwoma oryginalnymi i macie wyłącznik na dwie pozycje , jest tam nawet możliwość dorobienia kontrolki , bo wszystko jest przygotowane ,było to na forum gdzieś ze zdjęciami opisane .
Szukałem i tutaj i na forum vwgolf i nie znalazłem, temat chyba został usunięty, mógłbym kupić taki włącznik za wspomniane 30zl ale na allegro za 30zl są przeważnie te które już mam + do tego dochodzi przesyłka 20zl wiec moim zdaniem nieopłacalny biznes, bardziej się opłaci przerobić zwykły włącznik.
No chyba, że ktoś ma full opcje i mieszka niedaleko to podjade
Thorsten napisał(a):Siemka Panowie i Panie. Jak to jest ze zworką w skrzynce bezpieczników w przypadku świateł h4? Wiem że w h1 zworka jest? Przy h4 też ma być?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości