Moderator: Moderator
szymczaak napisał(a):nie dochodzi do świateł drogowych natomiast długie działają.
Elogolfy napisał(a):Witam. Mam problem z światłami mijania, dzisiaj wieczorem chciałem wyjechać ale zauważyłem że nie świecą, w dodatku świeci się kontrolka od długich mimo że są zgaszone . Zamiast mijania są świecą się postojowe .
Elogolfy napisał(a):Witam. Mam problem z światłami mijania, dzisiaj wieczorem chciałem wyjechać ale zauważyłem że nie świecą, w dodatku świeci się kontrolka od długich mimo że są zgaszone . Zamiast mijania są świecą się postojowe .
W "full opcji" w kazdej pozycji poza "0" możesz wyciągnąć do siebie pokrętło : na raz halogeny, na dwa halogeny i przeciwmgielna tylna.Thorsten napisał(a):w jakiej pozycji włącznika następuje włączenie poszczególnych przeciw mgłowych?
tradycyjny czyli bez halogenów si ? Można i nawet jest gdzies porada (albo przynajmniej była zanim forum zmieniło wygląd ) jak przerobić zwykły wyłącznik na ten z halogenami. Generalnie trochę rzeźby w obudowie wyłącznika. Z tym że różnica była taka, że halogeny można było włączać TYLKO na pozycji "światła mijania" i oczywiście brakowało drugiej diody od samych halogenów. Moim zdaniem za dużo kombinacji a efekt jest na 85 % zadowalający dlatego swego czasu to odpuściłem.Thorsten napisał(a):czy można przerobić tradycyjny włącznik na full opcje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości