Moderator: Moderator
nie trzeba dostaniesz tam ręką od dołu ale ja podczas montażu miałem zdjęty zderzaki było łatwiejmichu0494 napisał(a):3) Żeby zamontować (wkręcić) halogeny potrzeba zdejmować zderzak aby mieć lepszy dostęp czy nie koniecznie?
ja dałem zestwa śrubka + nakrętkamichu0494 napisał(a):2) Jak przykręcić halogeny w zderzaku użyć blachowkrętów, aplikacji, czy poprostu z jednej strony śruba a z drugiej nakrętka?
na foto nie widać wymiaru ale jeśli to masz z grupy VW to na pewno pasujeCzy jak wyjmę tą zieloną gumkę w złączu nad chłodnicą to ten kabelek z tym wtykiem będą pasowały (zależało by mi by ich nie rozdzielać bo jest zaciśnięte na tym kablu a więcej takich nie mam)
pablomed napisał(a):1. nie już jest aż do złącza nad chłodnicą ono jest rozkręcane spsikaj całe WD40 rozejdzie się bez kłopotu
2. koloru kabla jesteś pewien? FAQ z montaży jest na każdym forum a wolnych miejsc we wtyczce więcej, żółto szary o ile pamiętam ale nie jestem pewien. Już nie pytam czy do masy aku dałeś kabek brązowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości