Nie, tak się nie da. Jedynie jeden przekaźnik na jeden rodzaj świateł, czyli jeden przekaźnik na drogowe a drugi na mijania; takie połączenia są też proponowane w linku z poprzedniej strony, wklejonym przez Kolegę Swatu. Ale jest to niebezpieczne bo w razie awarii w momencie mamy przed oczami ciemność. Zanim w panice przełączymy manetkę na inne swiatła - możemy już być w rowie. Za koszt kilku złotych mam większe bezpieczeństwo, wysiądzie najwyżej jeden rodzaj światła i to tylko w jednej lampie!
Swatu a powiedz mi jak ja mam auto 95 rocznik i czy bd mial taki sam efekt czy slabszy. bo wyczytalem ze w starszych modelach przydaja sie pzekazniki tylko. a co do 95... warto zalozyc czy nie
to nie ma znaczenia jaki rocznik ,jesli masz ori lampy H1 H1 czy tez H4 mozna smiało zakładac ,ale instalacje trzeba zrobic według powyzszychn porad.Inaczej moze zrobic sie zwarcie i dalej to juz zapewne sam wiesz co bedzie
a ja powiem u mnie nie ma rużnicy czy przekazniki są czy nie ma dopiero na długich widac lepiej bo swiecą u mnie 4 żarówki
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
Killah nie pękaj! widziałeś u mnie klosze? - odbłyśniki są spękane tylko od tego, że poprzedni oszołom wsadził tam żarówki 100W, po za tym przez 2 lata nic się nie zmieniło, a przekaźniki służą mi już chyba 3 rok.
Kurcze! Jakie 100Wat? O tym nie było i nie może być mowy!. Nominalne 55W i ani wata więcej. Jak są przekaźniki - musi wystarczyć, resztę nadrabiamy jakością żarówek, jeśli mamy akurat luźną gotówkę.