Moderator: Moderator
zybi napisał(a):ale chciałbym (chyba) żeby elektryk zainstalował w to wszystko jakiś przerywacz czy coś takiego żeby szybko pulsowały podczas hamowania. Jak migacz tylko szybciej
trzy podwójne zarowki (p21w5) plus diody ( przy diodach prądowych pamietac ze bedą sie grzały wiec je przytulic na blasze zeby odprowadzic nadmiar ciepełka) dla p .mgielnych i bedzie banglać (dałbym tylko grubsze kable na liniach zasilania dla sw spokoju... aczkolwiek przeciez pod fabryczna instalacje podlacza sie zasilanie dla swiateł przyczepy i auto od tego nie płonie.) u siebie w variancie na górnych stopach tez dalem podwójne zarowki wiec mam podwojne pozycje ale w moim przypadku wystarczyło tylko wprowadzic styk dodatkowy na gornym polu i wpiąc sie z zasileniem drugiej pozycji w dodatkowe gniazdo na plytce zarowek....adi napisał(a):Panowie a powiedzcie mi jeszcze jak zrobic zeby swiatła pozycyjne tez swiecił cały pasek . Myslałem nad transmormatorkiem zmniejszającym napiecie do np 9 V a po wcisnieciu pedała hamulca napiecie wzrosło ??
slawek5t napisał(a): przeczyścic mase w lewej tylnej lampie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości