moze masz przewod przerwany ? a w ogole nie swieci czy swieci bardzo slabo ?
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
a cala lampa nie ma czy tylko dlugie ? mozna na szybko wziasc pociagnac przewod z drugiej lampy podlaczyc pod tamta jezeli trzeba szybko gdzies jechac i mozna szukac dalej gdzies musi byc przerwa raczej.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
Tylko swiatla dlugiego nie mam. Wlasnie nie wiem czy to nie czasem taka duza kostka robi problem.,tylko ze tam przewody sa zgrzane i nie wiem czy ja ruszac. Krotkie swiatlo swieci bez zarzutow
moze sama kostke trafilo ? oderwal sie kabelek ? musisz zobaczyc czy w tym przewodzie jest prad