Szczotki silniczka elektrycznych szyb golf III

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez paxstor » 1 maja 2011, o 17:36

Witam. Mam pytanie muszę wymienić szczotki w silniczku od elektrycznych szyb bo się skończyły czy można je gdzieś kupić albo od czegoś innego żeby pasowały lub przerobić lekko z innych?? za podpowiedzi będę bardzo wdzięczny pozdrawiam :-)
paxstor
Members

Postprzez grzywka1992 » 1 maja 2011, o 22:27

Witam osobiście nie widziałem jakie tam są ale z jakiejś szlifierki lub czegoś innego możesz dobrać jak będą za duże to spiłuj pilnikiem i po sprawie na pewno Cie wyjdzie taniej niż oryginalne o ile takowe dostaniesz :-P
grzywka1992
Berbeć

Re: Szczotki silniczka elektrycznych szyb golf III

Postprzez K@mil » 1 maja 2011, o 22:31

paxstor napisał(a):Witam. Mam pytanie muszę wymienić szczotki w silniczku od elektrycznych szyb bo się skończyły czy można je gdzieś kupić albo od czegoś innego żeby pasowały lub przerobić lekko z innych?? za podpowiedzi będę bardzo wdzięczny pozdrawiam :-)

z tego co kojarze to szczotki podobne są do tych co w silnikach od elektrycznych szyb... jak sie nie myle i są podobne to bedzie ciezko Ci coś dobrac, łatwiej bedzie kupic uzywany silniczek sprawny tego i tak czesto sie nie uzywa :)
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez paxstor » 2 maja 2011, o 10:13

grzywka1992, właśnie też tak myślałem poszukać coś podobnego i dopasować

K@mil, tak tylko co ja później zrobię z reszta tych silniczków i z kad będę miał pewność ze one są dobre
paxstor
Members

- - -

Powrót do Elektryka