jn napisał(a):ok tylko gdzie szukać tych spływów - tych 4 kanałów gdzie one są?...
dzięki
juz kiedys pisalem na tym forum :
"byc moze masz zapchane odplywy... a Wtedy niestety ale czeka cie zdejmowanie sufitu ... Wez kwarte wody albo cokolwiek innego z czego idzie nalac wode i lej centralnie w lewy przedni naroznik zamknietego szyberdachu. Jak otworzysz lewqe przednie drzwi to po chwili powinna zaczac leciec woda w okolicach zawiasow drzwi w slupku. To samo zrob z prawej strony ... prawy naroznik i czekaj na reakcje. Od razu mowie ze u mnie to bylo zapchane i jak polalem osstro wody to wode zaczela leciec na puszke z bezpiecznikami i na wentylator od dmuchawy po prawej stronie bo si eokazalo ze mi sie te odplywy wypiely ze swoich "gniazd" Wiec najpierw proponuje zaczac lac dewlikatnie i jak ze slupkow nie leci to zlukac czy na buty nie leje sie czasem, . Uprzedzam ze dojscie3 do tych odplywow w slupkach jest tajk przepierdzielone ze az prosi zeby zdemontowac kokpit, ale pokilku godzinach wkur....żania sie udalo mi sie to poskladac bez zdejmowania calej dechy, wiec czemu Tobie mialo by sie to nie udac ..? ale jesli z przodu odplywy masz ok, to sprawdz te z tylu. Najprosciej to chyba bedzier wjechac przodem na jakies wzniesienie zeby ryjek sie do goru podniosl i lac wode w lewy tylny naroznik, a potem w prawy. z tylnych odplywow woda powinna leciec z tylu za nadkolami."