wiem tez znalazlem opis, ale za zimno jest na taka robote teraz, no wiadomo ze spawanie nie da trwalego efektu, ja kupie caly i wymienie pojde na latwizne pozdro
mi szwagier pociagnal w sylwestra szyber do przodu reka energicznie bo tez niechcial sie zamknac i uszkodzil prowadnice tak ze szyber sie niechcial zamknac. zaczep z prawej strony sie urwal i podczas jazdy sie otwieral szyber ale domknalem go recznie. podono mozna go ze spawac ale to jest maly element i nawet metoda tig spawania jest niepewna czy bedzie trzymac. eh lepiej miec na korbke chyba
pewnie ze mozna isc na latwizne ale i tak bedziesz musial cala podsufitowke sciagnac znam goscia ktory pracuje w zakladzie ktory zajmuje sie profesjonalnym spawaniem i zapytam czy takie male rzeczy do sie trwale pospawac
Co się dzieje z tymi szyberdachami też mam z nim problemik i nikogo to nie zdziwi wcale że dodatkowo jest elektryczny....Nadejdzie lato będzie rada...pozdrawiam
ja też (odpukać) nie mam żadnych z nim problemów... i całe szczęści bo w lecie bardzo się przydaje.... w nocy moja dziewczyna obserwuje gwiazdy w czasie jazdy