Witam was wszystkich forumowiczów mam do was takie pytanko bo co kilka głów to nie jedna a mianowicie chodzi mi o to iz posiadam szybki elektryczne ori golf 3 z dorabiana wiazka na szeroka wtyczke przy silniczkach i chciałbym sobie zrobic modół domykania poniewaz posiadam alarm i centralny dokładany ale bez funkcji komfort i własnie taki komfort z jakiejs czasówki chciałbym sobie zrobic czyli podaje impulsowo z centralnego a jakies ustrojstwo typu przekaznik czasowy lub cos czasowego przytrzymije mi na około 10 sekund aby domkna szybki dodam iz mam w wiazce kabel koloru szarego i on własnie jest odpowiedzialny za zamkniecie szybek ori i pod niego chciałbym wpiac ta czasówke przychodziły mi rózne mysli np czasówka taka sama jak ta która gasi nam lampke srodkową co jeszcze mozna wykombinowac dobrego aby wydłuzyc syngał 1 sekundowy na np 10 sekund prosze was o jakies podpowiedzi z góry dzieki za pomoc pozdrawiam
P.S wiem ze najłatwiej jest podmienic centralke alarmu lub centralny zamek z taka funkcja domykania ale jest moze jakis tanszy sposób niz wymiana dodam tez iz modóły domykania oferowane na alledrogo juz testowałem i nie działaja z tymi szybkami bo tu trzeba podac plus na kabelek szary a te z alledrogo wstawia sie przecinajac kabel czyli wpina sie równolegle do kabla