Siema wszystkim czytałem na forum, google przeszukane i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania
Sprawa jest prosta szukam nowej wiązki silnika czyli instalacji wychodzącej z komputera i idącej do wszystkich rzeczy pod silnikiem . Sprawa jest taka, że instalacja w moim golfie III VR6 odmawia mi posłuszeństwa i zaczyna się psuć lub już się popsuła byłem dzisiaj u elektryka i podpiął komputer i wtedy nic, wielkie nic, nic nie działa nie widzi komputera nie widzi programu więc nawet nie wiem jakie mogą być błędy nie ma kontaktu z komputerem nie wiem wogóle jakim cudem to auto jeszcze jeździ wiec własnie takie jest moje pytanie gdzie mogę znaleźć NOWĄ wiązkę lub co mam zrobić bo nigdzie nie mogę tego znaleźć na allegro ani na innych portalach a zależy mi na tym, żeby to wymienić i nie było żadnych spięć i żebym mógł się podpiąć pod komputer i sobie wtedy regulować co mi się będzie podobało proszę o szybkie precyzyjne odpowiedzi dzięki wszystkim za pomoc .
Może powinienem pojechać do elektryka i powiedzieć, żeby mi położył nowe kable całkowicie sam nie wiem dużo jest tego ,ale cena nie gra roli auto musi być sprawne bo jak to inaczej POZDRAWIAM