Wiązka grzania foteli. Czy da radę zrobić ją samemu?

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez focus12 » 24 paź 2012, o 16:05

Jak w temacie da radę zrobić ja samemu ?
focus12
Czytacz

Postprzez witboy » 24 paź 2012, o 17:44

wszystko sie da lecz jak ja patrze na ceny na szrotach to za 20 zl mozna wyrwac cala wiazke a za kable wiecej cie wyniesie... ale na co ci wiazka jak musisz miec jeszcze przekazniki a one tu sa najwazniejsze... ja mam fotele ale bez przekaznikow i lipton
witboy
Ekspert

Rocznik: 1993
Silnik: aaz
Paliwo: ON
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez variant yacht » 24 paź 2012, o 18:18

20 ? :-D pierwszy warunek to usytuowanie tak dobrze zaopatrzonego szrotu przy drodze do pracy llub sklepu z zarciem do ktorego wpadasz po buleczki codziennie, bo jazda kilkukrotna po szukanie szczescia skonczy sie wiekszym kosztem. zwazywszy , ze szroty raczej sa na dalekich przedmiesciach, a drugi warunek to mocno nieswiadomy szrociarz :super: .... witboy , jak masz fotele recaro grzane to zajrzyj jeszcze pod skóry w jakim sa stanie maty, recaro wkladalo troszke inne maty niz w pozostalych fotelach vw , ksztalt wielkosc dosc ciekawy "deseń" drutów grzejnych... i niestety wada w postaci marszczenia sie mat pod tyłkiem połączona z kruszeniem płótna z którego są wykonane , ja po rozebraniu recaro praktycznie musze odtwarzac ów deseń drutów oporowych i wymienić całkowicie material maty , nie wiem jeszcze jak ta regeneracja wyjdzie, bo jak narazie druty lezakuja przymocowane do szablonu i "układają" się do wlasciwego kształtu....masa zabawy :cry: , na oparciach co prawda material sie nie zmarszczyl za to wykruszanie sie płótna jest jest tez dosc zaawansowane... :-/
zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
variant yacht
Badacz tematu

Postprzez focus12 » 26 paź 2012, o 13:52

Mam włącznik i przekazniki tylko wiązki brakuje. Jak ja zrobić jest jakiś schemat czy coś?
focus12
Czytacz

Postprzez K@mil » 26 paź 2012, o 17:18

Siema jak chcesz posiadam schemat instalacji gdzie jest opis kabli itp
Wszystko jest w Exelu a na forum nie mozna wysylać zalaczniku jak cos moge wyslać na poczte
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

- - -

Powrót do Elektryka