Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
MK3 "I'd rather lose by a mile because i built my own car, than win by a inch because someone else built it for me. Your car is your story. Don't let someone else write the book."
Tak, najpierw montujesz mechanizm, przykładasz boczek, dociskasz w miejscu gdzie jest sworzeń na korbe, w boczku odbija Ci się wgłębienie, ściągasz boczek, tniesz dziure tak jak to odbicie wyszło i żeby nie za dużą, zakładasz boczek i korbe.
[ Dodano: 2015-02-15, 15:19 ] i jeszcze jedno pytanie czy bedzie pasowal mechanizm manualny na korbe, bo przed tem mialem elektryczne, chodzi mi o to zeby byl ten mechanizm dobrze byl przyczepiony ub dokrecony
Tak mocowania w tych samych miejscach wszystko, samemu zrobisz to nic trudnego. Musisz mieć szybe opuszczona żeby się dało odkręcić uchwyty ją trzymajace. Zresztą tu masz poradę ze zdjęciami:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180982
[ Dodano: 2015-02-16, 20:27 ] jeszcze mam ostatnie pytanie. jak mam potem włożyć szybe w mechanizm recznego podnoszenia szyby na korbe. mam ta szybe wlozyc w lapki?? czy sa w takim mechanizmie recznym lapki??? prosze o jasna odpwiedz prosze