Witam. Mam taki problem:
Zapalniczka działa, ale nie nagrzewa się tak mocno żeby można było odpalić fajkę, jest gorąca, ale nie odpali się fajki.
Co robić?
Moderator: Moderator
prezesik25 napisał(a):to masz zepsutą Musi wyskoczyć, aby sama się wyłączyła i nie spaliła brykisaszelqq napisał(a):Bo w innych autach normalnie się wciska i sama wyskakuje po nagrzaniu, a u mnie to nie działa
prezesik25 napisał(a):25 PLN cała kompletna zapalniczna wraz z gniazdem Nie lepiej zakupić cały nowy komplet?
ee tam od razu ASO... Ja kupiłem na targu u gościa z częściami motoryzacyjnymi. Co prawda zapalniczka założona była do polo 86c2f, ale do golfa też by podeszła.saszelqq napisał(a):prezesik25 napisał(a):to masz zepsutą Musi wyskoczyć, aby sama się wyłączyła i nie spaliła brykisaszelqq napisał(a):Bo w innych autach normalnie się wciska i sama wyskakuje po nagrzaniu, a u mnie to nie działa
Nie spali, bo mam właśnie odwrotnie - nie zostaje po wciśnięciu Całą trzeba wymienić w takim razie?prezesik25 napisał(a):25 PLN cała kompletna zapalniczna wraz z gniazdem Nie lepiej zakupić cały nowy komplet?
ASO?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości