Żaróweczki???

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez Yamato » 15 lut 2011, o 22:42

Ja czytalem ze H7 OSRAM szybko sie przepalaja, ktos nawet dal ze oficjalnej strony zdanie producenta o krotkiej zywotnosci zarowek, wiec moze pomysl o Pihlipsie.
Yamato
Czytacz

Postprzez Marvin911 » 15 lut 2011, o 22:58

a jakie Philipsy polecacie dajace efekt bialego swiatla ktore nadaja sie na jazde za dnia i nocna?, chcialem zrobic tak ze dlugie beda mocniejsze tak jak chcialem dac night breakery a mijania na jakies tez dobre z dluga zywotnoscia oraz dobrym swiatlem. ktore takze sprawdza sie w nocy, bo caly czas nie bede przeciesz na dlugich jezdzil ;p

PS. moj brat ma u siebie silverstar i nie narzeka, jak dotad. a chcialem wybrac night breaker plus czyli +50% zywotnosci wiecej od tych starych.
wiec czekam na sugestie zwiazane z zarowkami H7 ;p

"Firma OSRAM jest pierwszym producentem, który oferuje 3-letnią gwarancję na żarówki ULTRA LIFE do reflektorów głównych." niestety tylko ultra life
Marvin911
Czytacz

Postprzez Yamato » 16 lut 2011, o 00:29

Tutaj masz troche opisane
http://www.auto-swiat.pl/1-supertest-za ... lepiej-100
moze sie przyda
Yamato
Czytacz

Postprzez michal55yh » 26 lut 2011, o 22:44

Co do Philips Crystal Vision, nie kupuj ich! Paliły się na potęgę (a mam zabezpieczenie przed skokami napięcia itp), na szczęście sprzedający wymieniał je na dobre. Wreszcie jak przestały się palić to szczerze mówiąc w nocy nic nie widziałem, tragedia. Teraz mam założone Osram Night Breaker plus i przyznam, że światło ładne, wszystko dobrze oświetlone więc i jazda w nocy przyjemna. Na długich mam Philips X-treme Power Vision 100%, świecą daleko i mocno, jestem zadowolony z nich.
Takie moje zdanie.

PS. Tyle że ja mówię o H7 (Mercedes).
michal55yh
Berbeć

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Elektryka