Witam. Taki temat już był, ale niestety nie dowiedziałem się niczego specjalnego. Mianowicie:
Mam do tunelu przykręcone radio cb (przy lewym kolanie pasażera). NA początku podpiąłem radio cb pod radio sony. Po jakimś czasie zacząłem się słyszeć w głośnikach gdy mówiłem przez cb (ale tylko przy włączonym radiu, które odtwarza muzykę), natomiast gdy radio było wyłączone, mogłem się normalnie komunikować przez cb. Na forum polecono mi abym podłączym cb bezpośrednio pod akumulator. Ok, wszystko jasne, wiem co i jak. Tylko, że gdy podniosłem maskę, widzę, że pod nogami pasażera jest ta zaślepka do przeprowadzania przewodów z wnętrza golfiny do akumulatora. Tyle, że po zajrzeniu już od środka golfiny za cholerę nie mogę jej odnaleźć, nawet po odkręceniu tej dolnej półki pod airbagiem. Odsłaniam te wszystkie dywaniki i gumy, i ni cholery nie mogę się połapać gdzie ona się może znajdować, a wystarczy, że przewierce się delikatnie przez nią i będzie ok. Mógłby ktoś zrobić zdjęcie od środka auta gdzie konkretnie znajduje się ta zaślepka, bo naprawdę nie mogę jej znaleźć. Takie kure*skie prawo LIMA "od zewnątrz jest, od środka ni ma"
Proszę tylko o fotkę od wenątrz. Albo jakieś inne porady.
z góry dzięki, pozdrawiam