wild80 napisał(a):Witam powiedzcie mi proszę czy 17 alu eET 35, 7,5j opony 205/40 podejdą mi gdy mam glebę - 40 czy raczej moze cos obcierac,ma ktoś tak założone?
tak beda idealnie apsowały i koło ładnie w nadkole wejdą pod jednym warunkiem et musi byc 35
wild80, Tak jak Kolega pisze TOMEK 84, wejdzie bez problemu alr ja kto bedzie ET 35... od siebie dodam że przy komplecie i na nierównej drodze moze ci sie zadarzyc obtarcie
17 ? powiem tak miałem 16 stki a jesli masz wspomaganie to zakladaj ale pamietaj obcierac bedzie zagladnij na moje foto 1 i zobacz jak w 5 osob to tarlo:(
sitek699, na jakie twoje foto gdzie ty je masz bo nie wiedze w twoim temacie ze ci tarło.... Napisałem ze moze trzec na nierónej drodze i w komplecie, ale nie musi, a jak bedzie tarło to zaklepiej ranty i po sprawie
Witam powiedzcie mi proszę czy 17 alu eET 35, 7,5j opony 205/40 podejdą mi gdy mam glebę - 40 czy raczej moze cos obcierac Będzie obcierać na każdej nierówności jeśli będziesz miał komplet pasażerów tego jestem pewien ! aczkolwiek jeśli w większości jeździsz w max 3 osoby spokojnie zakładaj
jeśli masz seryjne amorki i obniżające sprężyny to będzie obcierać nawet przy minimalnej nierówności
jeśli masz sportowe, twardsze amorki to nie powinno być źle
druga sprawa to wg mnie golf lepiej wygląda na 16'' z naciągniętymi oponami ale o gustach się nie dyskutuje