co powiedzie o takim felunku??

Wszystkie informacje o felgach aluminiowych, stalowych, oraz oponach.

Moderator: Moderator

Postprzez Fredi88 » 28 sie 2009, o 10:26

przeczytalem kilka pierwszych postow i zrobilem tak: :-o :shock: :niepewny: :wstyd:

dla mnie te fele to mega porazka... wygladaja jak zdjete z batmobilu, z reszta piszesz ze z cali zdjete wiec nie mam pytan :dobani: po 1 chinszczyzna, mialem juz stycznosc z takimi felgami i po miesiacu robia sie kwadratowe, a na wywazarce takie cyfry pokazuje ze glowa mala... Druga sprawa golf ma juz te kilkanascie lat i zalozenie mu felg o nowoczesnym wzorze po prostu nie pasuje. Dla mnie to tak, jakby do garnituru tenisowki zalozyc...
Pascal napisał(a):Taaa...bo jak nie założy BBSów albo szerokiej stali to już wiocha
to jest na tej zasadzie co wyzej napisalem, tenisowek do gangu nie zalozysz raczej...
I tak jak kolega pisal, nie tylko jest bbs i stalowka. Jest masa felg z epoki, nie tylko felg od VW... wybor jest naprawde ogromny, trzeba tylko wiedziec co z czym sie je i tyle.
Fredi88
Czytacz

Postprzez Pro100 » 30 sie 2009, o 10:07

Ja tym felgom rowniez mowie zdecydowanie nie :P

Pozdrawiam
Pro100
VIP

Rocznik: 93
Silnik: R32
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Herbiasty » 30 sie 2009, o 14:49

Znajomy mial takie.. mimo gleby i w ogole... szalu nie ma :dobani:
daj sobie spokoj z nimi.. szczerze!!
40mm nad ziemia, vento black front, 9Jet15, LC3P perła => http://www.golf3.pl/topics2/herbis-rozd ... t20552.htm
Obrazek
Herbiasty
Czytacz

Postprzez seboljeiv » 30 sie 2009, o 21:52

mialem takie felgi, kupilem bo nowe i korzystna cena, gwarancja i sruby gratis i przesylka tez!! myslalem ze będą pasowały do mojego czarnucha....
pozniej jak zalozylem je, sam uznalem ze naprawde jest kiepsko, na dodatek mialem bebny z tylu i te duze przestrzenie miedzy ramionami felgi uwydatnialy nie mily widok jakim sa male tarcze czy bebny z tylu w MK3, na dodatek gdy przywalilem w kraweznik przednią felgą,a pozniej za nia wjechala tylnia... obie pogiete i uznalem ze to byl moj wielki błąd kupowac te felgi, sprzedalem je tak samo szybko jak je kupilem(tylko zaluje tych pieniedzy...)

ladnie tylko wyglądały jak sie toczyły i to wszystko...
seboljeiv
Czytacz

Postprzez rogal133 » 4 wrz 2009, o 20:02

widze ze zagorzał spór mi tez nieszczególnie te felgi sie podobaja ale tak poprostu z ciekawosci zapytalem co o nich myslicie ja mam ori BBSy i raczej ich nie zmienie bo szkoda
rogal133
Badacz tematu

Postprzez Radi » 5 wrz 2009, o 20:44

Jeśli moge doradzić to na twoim miejscu lepiej pobawiłbym się z tymi BBS-ami, odmalować rancik w poler i zobaczysz że jeszcze Cię zadziwią. A tamte felgi lepiej niech zostaną na cali. Osobiście wychodze z załozenia że golf to cultowe auto i potrzebuje kultowego koła.
pozdr. ;-)
Radi
Members

Rocznik: 93
Silnik: 2.8 AAA
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Procent » 6 wrz 2009, o 11:17

Ja też mówię tym felgom nie. Nie pasują zbytnio do Golfa. Kolega takie kupił bo nowe. Chińszczyzna jest masę takich i bardzo szybko mu się pogieły mimo uważania na dołach itd. Słabej jakości materiały, poprostu zrobione na masowy handel i tyle. Pozdrawiam
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!

Mój Goferek
Procent
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Nadwozie: 3-drzwiowe

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Felgi i opony