Moderator: Moderator
Macko0118 napisał(a):witam wszystkich mam taki problem chciałbym sobie kupic felgi stalowe 15" z rozstawem 4x100 i tu moje pytanie od jakiego samochodu będą pasowały lub proszę o podanie mi wszystkich rozmiarów et i żeby wchodziło na piastę bez żadnych pierścieni cętrujących bardzo proszę o pomoc z góry wszystkim dziękuję
Macko0118 napisał(a):czyli kolego te felgi będą pasowały http://allegro.pl/felgi-stalowe-15-cal- ... 03975.html
killah napisał(a):Pasować będą od 3jki i 4rki pewnie też.
killah napisał(a):Oczywiście że tak. To są ori felgi 3jeczki
Radi napisał(a):Pozwól że troszke poprawiekillah napisał(a):Pasować będą od 3jki i 4rki pewnie też.
z 4rki będą pasować ale tylko do GTIków bo mk4 ma 5 śpilek nie 4killah napisał(a):Oczywiście że tak. To są ori felgi 3jeczki
niestety nie, te felgi są oryginalne ale z corrado w mk3 największe stalówki miały 14 cali powyżej były już tylko alu
Oczywiscie te stalówki podejda i są delikatnym rarytasem takze ja bym brał
pablomed napisał(a):Fabrycznie były felgi stalowe 15-ki do Golfa III ale tylko na 5 śrub. Występowały w 4 rozmiarach 6J ET 35 lub 38 (na zimę) , oraz 6.5J ET 43 lub 45
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości