GOODRIDE SW601 175/65R14 H zima

Wszystkie informacje o felgach aluminiowych, stalowych, oraz oponach.

Moderator: Moderator

Postprzez sebus1302 » 11 paź 2008, o 08:25

Witam fachowców!
Mam problem z doborem opon zimowych do swojej "trójeczki". W temacie podałem model jaki mnie interesuje, czy jest ktoś kto może z nich korzystał i może obiektywną ocen ę wydać na ich temat? W necie znalazłem tylko jedną opinię, bardzo pozytywną, ale to trochę mało. Z góry dziękuję za pomoc. Jeśli ma ktoś jakieś inne propozycje opon to chętnie się z nimi zapoznam. POZDRO :-)
sebus1302
Berbeć

Postprzez Jacol » 12 paź 2008, o 18:16

Jedna opinia to tyle co nic. Ja osobiscie zdecydowalem sie na Debice Frigo2. 165/70/13. Ma pociachany i dosc gleboki bieznik ktory mi pasuje bo dojazd pod gorke do swojego domu mam raczej sredniawy i czesto zapominaja o odsniezaniu. Scigac sie tym nie bede wiec nie musze sie pakowac z pieniedzmi w niewiadomo jakie opony a do tego frigo ma dobra zywotnosc. Mam kilku znajomych jezdzacych na niej i sa zadowoleni. Jesli chodzi o zime to wolalem nie kombinowac i wybrac cos co jest dobre i relatywnie tanie. Zgrzyt bedzie przy wyborze lata, tam zacznie sie zabawa w wybieranie opony ;) Jeszcze co do frigo: nie kupowac goodyear'a z tym samym bieznikiem bo doplacamy do logo.
GOLF 3 - 1.6 75KM - ABU - GL 5D

kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
Jacol
Badacz tematu

- - -

Powrót do Felgi i opony