Jakie opony dadzą max komfort ?

Wszystkie informacje o felgach aluminiowych, stalowych, oraz oponach.

Moderator: Moderator

Postprzez lesmie » 21 lut 2010, o 15:57

jacekPlacekkk napisał(a):

a bezpieczeństwo :?: nie wydaje mi się........................znam temat bo u ojca w felce przerobilismy już przerózne rozmiary 13nastek :!: 13, to nie jest dobry wybór :chytry:

Bezpieczeństwo to zależy jak kto jeżdzi i po jakich drogach, jak ktoś jeżdzi po dobrej jakości asfalcie i lubi szybko jeżdzić i szybko pokonywać zakręty, to szerokie i niskoprofilowe opony są wtedy bardzo fajne i komfort na dobrej jakości asfalcie też będzie dobry. Ja lubię spokojną jazdę, a i tak w 90% jeżdzę po mieście, po dziurach, torowiskach, po fatalnej kostce, a żeby udało się zaparkować pod domem, muszę podjeżdzać na wysoki krawężnik i dla mnie takie opony będą najlepsze i w spokojnej jeżdzie bezpieczne również poza miastem, a wygląd mam gdzieś. Fotki porobię i zapodam jak będę umiał, a jak nie, to prześlę komuś na maila kto umie i ktoś wklei na forum.

[ Dodano: 2010-02-24, 14:40 ]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Oto udało mi się wkleić obiecane zdjęcia nie umytego golfa z oponami kormoran winter S-100 na stalowych obręczach 13 z ozdobnymi kołpakami, opony balonówki 165/80R13 i nie rozumiem dlaczego golf na takich oponach niby żle wygląda, dla mnie wygląda to normalnie i jeżdzi się komfortowo na złych drogach. Jak będę kiedyś wymieniał amortyzatory, to koniecznie na olejowe i chyba nic więcej nie da się wycisnąć komfortu w tym samochodzie, chyba że sprężyny są jeszcze do golfa jakieś bardziej miękkie.
kolor- czarny, rocznik-94 Pink Floyd. Nie tuningowany, oryginalny fabryczny !
lesmie
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Felgi i opony