Jakiej długości śruby do BBS RM?

Wszystkie informacje o felgach aluminiowych, stalowych, oraz oponach.

Moderator: Moderator

Postprzez Lobus » 26 lip 2012, o 07:57

Bo ja jestem jak media markt nie dla idiotów ahhahah :ok: :ok: :ok: :ok:
I tak masz rację, jestem ograniczony, ograniczony i to bardzo przez ludzi twojego pokroju!
Ubolewam nad tym i walczę z tym no ale czasem trafiam na ciężki przypadki, i muszę odpuści ale staram się jak mogę ale się nie da, cóż..
Dokręcaj sobie śruby kluczem dynamometrycznym nawet jak zrobi 1 obrót albo i jak zrobi 30 nie ważne kręć i bądź dumny z siebie, że masz dokręcone!!!!

BTW skoro tak wszystko idealnie wiesz i się znasz na takich rzeczach to po co zakładałeś ten temat? czyżby doza nie pewności przeszła przez twoje ego?? och jak przykro.

Odpuszczam temat więcej już nic tu nie zdziałam... idę zbawiać świat gdzie indziej :wstyd:
Lobus
Ekspert

Postprzez authority » 26 lip 2012, o 11:30

Kto pyta nie błądzi. :ok:

Lobus napisał(a):Dokręcaj sobie śruby kluczem dynamometrycznym nawet jak zrobi 1 obrót albo i jak zrobi 30 nie ważne kręć i bądź dumny z siebie, że masz dokręcone!!!!

Dla Twojej uwagi wkręcam śruby na początku ręką, później zwykłym kluczem, a dopiero na koniec dokręcam śruby kluczem dynamometrycznym. Nie myśl sobie że robiąc 1 obrót, albo 30 sądzę, że wszystko jest dokręcone i ok. Nie jestem na szczęście Twojego poziomu umysłowego i nie cieszę się, że mi koła w Golfie kręcą się jak jadę. :lol: Mogę zrozumieć, że miałeś ciężkie dzieciństwo i to Cię w pewnym sensie usprawiedliwia. :-(

Pozdrawiam i współczuję.
authority
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Felgi i opony