Mazz napisał(a):Lol to albo masz wyrypane amory albo ta butla to z 80litra bo u kumpla ma też 15/195/50 i przy full stanie+bagaże to tylko na olbrzymich wybojach coś obciera no chyba że masz małe ET
No wydaje mi się właśnie że to wyrąbane amory będą.
!kajtek! napisał(a):DaRu, to wina felgi a nie profilu opony, przyłoz sobie 13" z profilem 65 do 15" z profilem 50 i zobaczysz ze róznica jest naprawde minimalna na wysokość bo felga wieksza a profil mniejszy a trzynaskach odwrotnie i sie wyrównuje, ale za to alusy szersze, bardziej wystają na zewnatrz i dodatkowo napewno inne ET i w tym problem...
Tak tak wiem że minimalnie jest większa, ale jak mialem 13 cali to mialem opone 175 i się chowała w nadkola a teraz mam 195 to niestety w nadkola się nie chowa
troszku brakuje... och...
Adek19 napisał(a):Kolego DARU Gdzie kupiłeś te gumy usztywniające????
A kupiłem w mnie w mieście w sklepie za 5 zł sztuka. Chciałem kupić na allegro ale nie chciało mi się czekać i płacić za wysyłkę.
krzaku napisał(a):DaRu, koledzy !kajtek! i Mazz, maja 100% racji. sam ci to moge powiedziec majac obnizone zawieszenie widac golym okiem jaka jest roznica na et felgi, ogolnie moge zapomniec o felgach z et mniejszym jak 42 ... bo nie wejdzie mi w nadkole a nie chce naciagac wezszej opony na szersza felge ...
Ano ja mam Et35 ...
A jeżeli mi te gumy usztywniające się nie sprawdzą będę wtedy myślał o wymianie sprężyn i amorków z tyłu...
Golfisko sprzedane. Już powoli do bankructwa doprowadzało. Ulga totalna...