witam,mam mały dylemat na jaki kolor pomalować aluski które są przeznaczone na zimę.W grę wchodzą dwa kolory,przynajmniej tak mi się zdaje:biały,czarny.....mam nadzieję że uda mi się załadować zdjęcie tych alusi które to znalazłem w necie,autko ze zdjęcia nie jest moje!!jestem posiadaczem gti w kolorze czarnej perły http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=494131788
siemka mcsym,wielkie dzięki za zdjęcia rewelka i temat już załatwiony,oglądałem twoją bryczkę i zastanawiam się czy lampy z przodu są orginalnie takie ciemne czy coś malowałeś i jak świecą?,poza tym tyle hajsu i czasu włożyłeś w auto
owen, lampy sam przyciemniałem. Wychodziły też takie w oryginale w 20 jahre, ale graniczy z cudem dostanie ich Generalnie prosta sprawa, jak będziesz chciał to wal na PW, wytłumacze co i jak. Nie wpływa to w żadem sposób na jakoś ich świecenia
ja bym pomyślał na innym niż czarny jeśli maja byc tylko na zimę, bo wiem po swoich stalówkach jaki kolor jest po kilku dniach jazdy po błocie śniegowym...
czarne są super,chyba że ktoś posiada jakieś inne zdjęcia takich felg?teraz tylko szwagier się martwi jak pomalować by uzyskać mat i trwałość koloru nie używając lakieru