malowanie/piaskowanie alusow

Wszystkie informacje o felgach aluminiowych, stalowych, oraz oponach.

Moderator: Moderator

Postprzez FOKUSMOK » 19 kwi 2009, o 23:45

siema
mam taki problem mialem zamiar wypolerowac/zeszlifowac moje BBSy, chcialem aby sie lsnily jak w murzynskich teledyskach :-P
cala prosta powiezchnie czyli wsumie tylko wewnetrzna czesc felgi jest ok bo latwo dostepna
ale problemem jest zewnetrzna czesc a ze mam BBS i sa to szprychy to za cholere nie moge tam dotrzec :-(
posmarowalem lakier SCANSOLem no i wsumie tylko spieprzylem felge bo lakier zszedl a podklad zostal :-/

niestety moja wiara w swoje mozliwosci upadla i szukam najtanszego oczywiscie sposobu aby uratowac moje felgi :-> znacie kogos kto sie zajmuje malowaneim/polerowaniem felg?najlepiej z pomorskiego(trojmiasto i okolice)

Wielkie Dzieki za pomoc :-)
FOKUSMOK
Berbeć

Postprzez Adi » 20 kwi 2009, o 14:27

FOKUSMOK napisał(a):mam taki problem mialem zamiar wypolerowac/zeszlifowac moje BBSy, chcialem aby sie lsnily jak w murzynskich teledyskach

to raczej musisz je dac do chromowania :P
Adi

Postprzez Imper » 20 kwi 2009, o 22:55

co Ty gadasz mi sie zdaje ze juz po prsotu Tobie sie nie chce hehe wiem co to znaczy polerka zakamarkow bo sam u sibie zaczalem to robic i trwa juz to ponad 2 miesiace (pierwsza felga) ale to raczej wynika z braku mojego czasu stary wez wypiaskuj fele a potem heja na gladz
Imper
Members

Postprzez FOKUSMOK » 20 kwi 2009, o 23:47

hehehe racja racja na upartegop daloby sie to wszystko zrobic recznie ale jak sam mowiesz to dlugo zajmuje:/musze i tak kogos znalezc zeby w takim razie mi to wypiaskowal:) tylko sie boje zeby nei bylo gorzej niz jest
FOKUSMOK
Berbeć

Postprzez Imper » 21 kwi 2009, o 22:41

no wlasnie ja tez sie zastanawialem z tym piaskowaniem bo tak czy siak mam duzo wzer a jeszcze po tym piaskowaniu jakby to wygladalo to nie wiem trzeba zapytac kogos kto juz to robil...FOKUSMOK, wez 2 kumpli krate piwa radyjko i jechane :) nie obejrzysz sie a fele juz beda sie nadawaly do spolerowania pasta
Imper
Members

Postprzez FOKUSMOK » 22 kwi 2009, o 00:38

Imper napisał(a): wez 2 kumpli krate piwa radyjko i jechane :) nie obejrzysz sie a fele juz beda sie nadawaly do spolerowania pasta

chetny :mrgreen:
FOKUSMOK
Berbeć

Postprzez Imper » 22 kwi 2009, o 20:48

tez tak bede musial zrobic hehe bo nie dam rady albo sie zajade ze swoimi felami xD szukaj szukaj
Imper
Members

- - -

Powrót do Felgi i opony