Musze wymienic oponki i pomyslalem co by nie zrobic naciagu, na czym kompletnie sie nie znam. Mam alu 15' z J6,5' oraz et34, jakie na to można wrzucic opony zeby fajnie wygladalo.Mam glebe na sportowym zawieszeniu.
Ostatnio edytowano 3 maja 2011, o 10:03 przez darkmen21, łącznie edytowano 1 raz
w sumie nie wiem, chyba macie racje, bo w sumie opona 195 jak naciagnieta to fajnie wyglada-ostatnio na spocie w raciborzu było wiel takich kół, a ja teraz mam 195 mi jest normalnie
żeby 195 ladnie wygladało to musiałbyś założyć to na fele przynajmniej z 9,5 cala. Z 6.5 cala szerokości raczej nic nie zdziałasz bo najwęższa opona z sensownym profilem to 165/45, a na 6.5 cala to będzie normalnie wyglądało.
nie dasz rady na tak waskiej feldze zrobic naciagu ja mam taka sama to po 1 ciezko znalezc taka waska opone z ktorej moglbys zrobic naciag a po 2 jak nawet takowa bys znalazl to nie za ciekawie to by wygladalo jak bys na dojazdowkach jezdzil no i jeszcze pogorszenie prowadzenia w zakretach. Ja mam 185/55 r15 i nie narzekam jak sie zawieszenie obnizy to ladnie nawet wygladaja.