Moderator: Moderator
tomek_s23 napisał(a):To jest raczej home made z którym każdy sobie poradzi i po dobrych kosztach, a na wygląd wg mnie na prawdę nie można narzekać.
Radi napisał(a):Bierzesz sobie paste tą samą co polerowałeś i jedziesz co jakiś czas można to robić systematycznie albo jak to mówią zaczną zachodzić czyli pojawiac sie mleko. generalnie dobrze zrobiona polerka powinna strzymac conajmiej sezon bez pastowania.
WNSCHOLES napisał(a):No liczę na to, że z sezon wytrzymają Bo co miesiąc kół mi się nie będzie chciało ściągać
No ale jak będzie mus to mus
A co możesz powiedzieć odnośnie wosków?
Radi napisał(a):Nie potrzebnie chcesz polerowac środek felgi kupa roboty a itak prawie tego nie widać ja bym wypolerował do granicy frontu i już. Co do tej porady to jak ma być ładnie to nie papierami 240,400.1000,2000 bo to za duże odstepy i nie spolerujesz poprzednich rys tylko na spokojnie 240,400,600,800,1000,1500,2000,2500 roboty dużo więcej ale efekt wyjdzie 100 razy lepszy.
Radi napisał(a):Dokładnie
Do tego dużo cierpliwości bo polerowanie felgi w 10 godz jak w poradzie wydaje mi sie nie możliwe chyba że jesteś flash na spidzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości