Zawsze trzeba robić z głową wszystko Postaram się i tym razem
Masz jeszcze jakieś ciekawe rady?
Moderator: Moderator
Radi napisał(a):Do dzieła a jak nie wyjdzie to zawsze można pomalować
Radi napisał(a):Po drugie skoro polerujesz je dla podtrzymania efektu to po co chcesz je polerować od nowa co kilka miesięcy??? śmieszą mie znawcy którzy naczytali sie bzdur a nigdy nie mieli z tym doczynienia
robione ręcznie, czy maszynowo?Radi napisał(a):masz tu jeszcze moje na zachęte
prezesik25 napisał(a):
Radi: ile km dziennie jeździsz golfem? Czy w ogóle nim jeździsz, czy trzymasz w garażu tylko na zloty? Ja miałem 2 lata temu ranty w poler, no i muszę przyznać, że po tygodniu czasu sama pasta nie dawała rady felgom, musiałem przejechać papierkiem 2500, wtedy pasta dała radę.
Niestety dziennie robię 100 km autem, więc poler jest ciężko utrzymać.
prezesik25 napisał(a):robione ręcznie, czy maszynowo?
WNSCHOLES napisał(a):Myślałem nad SCANSOLem - niby dobry i ogólnodostępny
pawel1990 napisał(a):WNSCHOLES napisał(a):Myślałem nad SCANSOLem - niby dobry i ogólnodostępny
Kolego poszukaj SCANSOLA z czerwoną zakrętką, już go nie produjują ale może gdzieś znajdziesz. Ja chciałem go kupić ostatnio i nie znalazłem. Teraz produkują SCANSOL z zielonym napisem i plascikową zatyczką i on jest do niczego. Kosztuje 25zł a jak robiłem koledze ranty to ledwo ledwo po 6 godzinach z nich klar usunął. Właściwie to go tylko zmiękczył. Tak że kupa totalna. Nie kupuj tego scansola którego podesłałeś w linku. Jest beznadziejny
szukaj tego, może jeszcze mają gdzieś po sklepach:
[url=http://images35.fotosik.pl/1887/a58f1de4fecadfbbm.jpg]Obrazek[/URL]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości