mnie rainsport2 wyjdzie 770pln 195/50/15 komplet.Zobaczymy opinie są troche zróżnicowane, mówią że te opony mają mekki bok, na jedno dobrze bo częściowo zniwelują niski profil pod względem komfortu
Co do Dębicy- kto uwaza ze ta opona dobrze wode odprowadza?? facet u którego zawsze robie z ogumieniem uwaza że te opony są jednymi z najgorszych pod względem jazdy w deszczu, nie mam powodu mu nie wierzyć, moja Mama ma w swoim Clio debice passio, w deszczu zgroza.Poprzednio w Golfie miałem z tyłu BF Goodrich Profiler G 205/50/15 opona fantastycznie sie trzymała drogi, trzeba było sie bardzo postarac zeby staną autem bokiem na asfalcie
z przodu miałem Fulde Carat Attiro- trzymała świetnie na zakrętach, pozatym same wady starły się po 3 miesiącach z 4 mm bieznika(osiągnięcie jak na 1.4
), miałem też Dunlop SP Sport 2020...katastrofa mało sie na mokrej drodze nie rozwaliłem, na suchym bez rewelacji i wyleciały balony na boku...
co wybierzesz to twoje i pretensje bedziesz mógł miec tylko do siebie w razie rozczarowania...
Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera