Moderator: Moderator
pawel601 napisał(a):połowa ludzi patrzy na wzór ... ta znana "jodełka"
Ja dziś dokonałem kupna fuldy ecocontrol w tescie niemieckim wypadła wysmienicie najlepsza jesli chodzi o przebiegi
LeszekGT napisał(a):Po 1. Jak chcecie kupić opony po ludzkich cenach to polecam stronkę www.opony.com , dostawę macie gratis, co jest chyba przekonującym argumentem...
Po 2. Te testy użytkowników opon różnego rodzaju szczerze mówiąc to dla mnie żaden dowód że oponka jest dobra. Drogę hamowania, trakcja itp. sprawy badają urządzenia do tego przeznaczone, te badania robią ludzie na tym się znający. Nie oceniałbym oponki po tym, że jak mi się nie śliznęło po kałuży to opona pierwsza klasa.
Po 3. Ne radzę kupować oponek poprzez Allegro. Mój kolega już miał historię ze sparciałymi leżakami magazynowymi. Ale przeca NOWE!
Co do tej aukcji Allegro (moje zdanie powyżej już znacie) i oponek WANLI, to nie miałbym dobrych nadziei. Bardzo ładne zdjęcie oponki dali, fajnie że ten kapeć to 195/50
pawel601 napisał(a):Zawsze jest wszystko napisane czy lezaki magazynowe czy też nie.
Dokładnie, to pośpiech, umiejętność nie - a wiedza.pawel601 napisał(a):Tu pojawia sie kwestia pospiechu, niedopatrzenia a moze czasem tez nieumiejętnosci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości