Opony zimowe

Wszystkie informacje o felgach aluminiowych, stalowych, oraz oponach.

Moderator: Moderator

Opony zimowe

Postprzez epoxyd » 24 wrz 2008, o 09:18

Witam, zamierzam kupić nowe oponki zimowe do 200 pln za szt. Czy ktoś może jest w posiadaniu tego modelu GOODYEAR Ultra Grip 7+ i ma jakieś opinie na ich temat gdyż jestem już prawie pewien dokonania ich zakupu ale jeszcze się waham.

Mam jeszcze opcję tanią I'ZEN XW KW 17 firmy KUMHO. Może ktoś posiada jakieś opinie na temat tego modelu.

Dzięki i pozdrawiam wszystkich.
epoxyd
Berbeć

Opony zimowe

Postprzez Adek19 » 24 wrz 2008, o 09:21

mozesz brac smiało GOODYEARA bardzo dobre oponki doskonale sie trzymaja w zime
Adek19
Members

Postprzez holden-77 » 29 wrz 2008, o 23:10

epoxyd, dokladnie takie same opony sobie upatrzylem na ta zime. http://cargum.pl/szczegoly/7540/goodyea ... 5_r14_t_82 Bardzo dobrze wypadaja w testach i tez jestem na 99% zdecydowany. Moze jest tu ktos kto te opony uyztkowal?
holden-77
Czytacz

Postprzez epoxyd » 18 lis 2008, o 15:29

Kupiłem jednak Goodyery Ultra Grip 7+ i w tej chwili mogę tylko ocenić, że są ciche mimo bieżnika kierunkowego. Ostatnio jechałem w niezłą ulewą drogą, która miała głębokie koleiny, przy 100 km/h autko pędziło pewnie nawet przy zmianie pasów podczas wyprzedzania żadnych problemów :super: , przy obfitych kałużach również brak jakichkolwiek dziwnych zachowań, odprowadzanie wody ok :super: . To na dziś tylko tyle tak nieco telegraficznie. Jak spadnie śnieg i będzie błotko to się dopiero okaże, będę prywatne testy robił i dam znać na forum jak się sprawują.

Tymczasem pozdrawiam ;-)
epoxyd
Berbeć

- - -

Powrót do Felgi i opony