krzysiek1992 napisał(a):a wymiana wszystkich piast i rozwiercanie tarcz i bebnow co wy na co ?
raczej kiepski pomysł...
to już lepiej nawiercić nowe otwory w felgach... i do tego dystans...
Moderator: Moderator
krzysiek1992 napisał(a):a wymiana wszystkich piast i rozwiercanie tarcz i bebnow co wy na co ?
krzysiek1992 napisał(a):szerokosc felgi to 6Jx14h2
[ Dodano: 2012-02-07, 19:07 ]
teraz zauwazylem ze na przod mam opony 175/70/R14 a na tyl 195/60/R14
jest to do zrobienia ale nie w warunkach domowych dokładności jednak muszą być zachowane coś o tym wiem bo pracuje w narzędziowni, jeśli już to musi być zrobione na frezarce numerycznej albo czymś podobnym i oczywiście trzeba ściągnąć tarcze, bębny i piastykrzysiek1992 napisał(a):dzieki koledz szkoda mi ich sprzedawac bo sa ladne:):( a nawiercal ktos juz nowe otwory w piastach i tarczach bo nie wiem czy trudno sie wierci i czy trudno to wymierzyc te otwory????
pawelek03576 napisał(a):jest to do zrobienia ale nie w warunkach domowych dokładności jednak muszą być zachowane coś o tym wiem bo pracuje w narzędziowni, jeśli już to musi być zrobione na frezarce numerycznej albo czymś podobnym i oczywiście trzeba ściągnąć tarcze, bębny i piasty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości