ide zobaczyć jak oni te opony po zakładali może coś z oponami i jadę sprawdzić ciśnienie w oponach jak wrócę to dam znać
[ Dodano: 2012-05-21, 19:07 ]ciśnienie w oponach dobre opony założyli odwrotnie te co miałem z tyłu na aucie dali na przód a te z przodu na tył ale to nie ma nic do tego trzęsienia. Dobra to jutro jade do nich i zobaczymy co wyjdzie mam nadzieje że felgi nie są krzywe tego sie najbardziej boje ale sie zobaczy
[ Dodano: 2012-05-22, 13:44 ]Byłem w tym warsztacie gościu sprawdził koła i są dobrze wyważone nie są pokrzywione i na oponach nie ma żadnego guza ani nic takiego gadał coś że śruby może są złe ale te same śruby miałem przy wcześniejszych alusach i nic sie nie działo więc nie rozumiem co teraz robić tak nie będę jeździł bo to nie jazda
[ Dodano: 2012-05-22, 15:37 ]zmieniłem koła z przodu na inne i pojechałem sprawdzić i na innych kołach nie trzęsie więc winna kół albo krzywa któraś albo nie wiem. Jeśli z przodu któraś jest krzywa to jak dam ją na tył a te z tyłu na przód to powinno pomóc
i czy można jeździć z krzywą felgą