sanek486, to się nazywa "dzadostwo" gość mu tłumaczy że się zgubili, a on grabiami bo Często miałem podobną sytuację że jechałem i mnie zatrzymywali i z pyskiem do mnie Ma miejscu tych crossowców bym po pierwszym razie się wkurzył i zsiadł z tego crossa i mu ręcznie wytłumaczył że robi źle z tymi grabiami
Podziwiam gościa na motorze ma stalowe nerwy ,ja to bym zszedł z tego crosa i mu tak wymasował plecy że nie miał by siły grabi podnieś więcej , człowiek grzecznie pyta o drogę a tu masz....ciężkie czasy idą ,nie długo trzeba giwerę ze sobą wozić bo trafisz na żniwa z narwańcami i ci wtulą grabiami
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć. Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy. Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
za wnętrze totalnie nie trzyma sie kupy
za kierownice
za maskę o tak porostu
no i jeszcze 1:44