Killah te minki wyrażały szok i zdziwienie xD
danielson10, przy obecnych cenach to raz na dwa tygodnie
Moderator: Moderator
killah napisał(a):ciekawe ile to pali
PiJey88 napisał(a):killah napisał(a):ciekawe ile to pali
dobijają mnie takie teksty....
przecież takiego auta nie robi się pod ekonomię tylko moc, a czy spali 20 czy 40 nie robi to różnicy bo i tak nikt tym po bułeczki nie będzie jeździł
killah napisał(a):PiJey88 napisał(a):killah napisał(a):ciekawe ile to pali
przecież takiego auta nie robi się pod ekonomię tylko moc, a czy spali 20 czy 40 nie robi to różnicy bo i tak nikt tym po bułeczki nie będzie jeździł
dla mnie to pytanie jest w pełni uzwasdnione.
gdybym wstawił turbo do swojego to nadal bym nim jeździł do pracy
killah napisał(a):PiJey88 napisał(a):killah napisał(a):ciekawe ile to pali
uzbek napisał(a):killah napisał(a):PiJey88 napisał(a):killah napisał(a):ciekawe ile to pali
Ja podejrzewam że za dużo razy bym nie zalał bo zaraz bym punkty wymienił na urlop od kierownicy
A co do spalania to się zgadzam, jeżeli auto ma być tylko pod wyścigi to rozumiem ale jakbym już coś takiego miał to na pewno nie pozwalałbym mu stać w garażu :d A wtedy spalanie obojętne nie jest ^^
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości