Moderator: Moderator
e2 napisał(a):chłopczyku, moje zachowanie zalatuje w tym momencie tylko i wyłącznie osobistym odczuciem jak bardzo spie*dolony jest golf z tego linku, który podałem. Nie wypowiadam się o twoim więc się uspokój, idź sobie pojeździć Lexus golfem m3 i daj mi spokój . Gdybyś nie zrozumiał o co mi chodzi to: na forum każdy, absolutnie każdy post, jest subiektywną opinią jego autora, do której autor postu ma prawo. Nie każdy musi się z nim zgodzić, ale jeśli chce polemizować to proponuję przedstawić rzeczowe argumenty, dlaczego ja akurat przegiąłem.
e2 napisał(a):na forum każdy, absolutnie każdy post, jest subiektywną opinią jego autora, do której autor postu ma prawo.
e2 napisał(a):Lexus golfem m3
niestety znam to auto z widzenia co prawda tylko ale to moje okolice, jedyne co mogę o nim powiedzieć to to,że od nadmiaru tjunningu jest za cięzki i zawsze jakoś dziwnie wolno jedzie (ja naprawdę nie cisnę ABU, którym jeżdżę tak 90km/h tam gdzie mijam tego golfa) zawsze duuuuuużo wolniej niż ja. Widziałem go z 10 razy i tylko 2 razy prowadził facet, tak to zawsze kobieta jakaś. No niestety jak ktoś ma rejestracje EBR (szkoda,że sam też ją mam... ) to tjunning jest prawie zawsze taki wspaniały... a jakie w tyhc okolicach Calibry jeżdżą
Marek87 napisał(a):Spojrzałem w opis WIEM już wiem skąd ta cena, panowie i panie to auto nie ma hamulców on ma CHAMULCE a to już są ogormne koszty tjunnigiu
paku - paku napisał(a):Tym przyciskiem pewnie zapala sie silnik albo włącza Podtlenek LPG
Stealth napisał(a):Ale fele to ma zajefajnowskie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości