golon113 napisał(a):skąd ludzie czerpią pomysły żeby w taki sposób przerabiać auta
duzo takich rzeczy powstaje po wypadku... ktos mial wypadek i pozniej tworzy nie wiadomo co, z czegos co ma w garazu... czegosc na co naklada 1kg szpachli
Moderator: Moderator
golon113 napisał(a):skąd ludzie czerpią pomysły żeby w taki sposób przerabiać auta
człowiek czy samochód jest po wypadkuK@mil napisał(a):duzo takich rzeczy powstaje po wypadku... ktos mial wypadek i pozniej tworzy nie wiadomo co, z czegos co ma w garazu... czegosc na co naklada 1kg szpachli
Mativw13 napisał(a):witam któryś z kolegów dał fote golfa srebrnego po tuningu z klapą zaspawaną nie powiem ale też mam taką klape i to jest mój styl mi się podoba a jak powszechnie wiadomo o góstach się nie rozmawia. więc nie wiem poco te śmiechy hihy nie każdy ma kasy jak lodu i umiejętności, powinniśmy się zgadzać jako fani marki VW Golf 3 a nie każdy se docinki robi przemyślcie to chłopaki.
że to coś było kiedyś golfem MK3...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości