Witam, postanowiłem stworzyć ten temat ponieważ nie znalazłem na forum podobnego a myślę że przyda się on wielu osobom z forum i nie tylko. Jako że czasami zachodzi potrzeba zdiagnozowania swojego samochodu przed wyjazdem do mechanika to najczęściej nie wiemy gdzie i jak to zrobić. A więc wszyscy użytkownicy posiadający VAG'a którzy mogą służyć pomocą są proszeni o wpisywanie tutaj swoich nazw użytkownika, miejscowości (województwa) i namiarów w podanych przykładzie:
Nazwa użytkownika |Imię | Miejscowość | Kontakt:
Jako że założyłem ten temat postanowiłem go prowadzić, czyli jeśli masz VAG'a wpisz się tutaj w taki sposób jak ja, dzięki czemu będę mógł segregować informacje na województwa. Można również wysyłać pw,itp ze swoimi danymi, to będę wszystko dodawał na bieżąco
Proszę tylko o wpisywanie osób które posiadają VAG'a, bez zbędnych komentarzy i odpowiedzi. Jeżeli chcesz się z kimś umówić na diagnozę pisz na podany przez użytkownika kontakt.
[center]LUDZIE POSIADAJĄCY VAG'a[/center]
DOLNOŚLĄSKIE
respekt | Jacek | Wrocław/Trzebnica (Dolnośląskie) | gg: 1060021, e-mail: jacak89@interia.pl, tel: 788 728 901.
KUJAWSKO-POMORSKIE
LUBELSKIE
LUBUSKIE
ŁÓDZKIE
MAŁOPOLSKIE
MAZOWIECKIE
OPOLSKIE
PODLASKIE
POMORSKIE
ŚLĄSKIE
ŚWIĘTOKRZYSKIE
WARMIŃSKO-MAZURSKIE