Moderator: Moderator
suchyvw napisał(a):haha oplaca Ci sie to robić za 1500zł ?
Mnie klima wyniosla za czesci 200zł + osuczacz 50 + nowe oringi + nowy pasek= ok 350zł
I sprawdzenie szczelnosci i nabicie 150zł
Takze wszystko ok 500zł tyle ze wszystko sam montowałem.
Karolek napisał(a):Zakup kompletnej klimatyzacji na szrocie 100zł + presostat nowy 70zł + osuszacz 70zł + komplet oringów 14zł + drugi parownik bo ten z demontażu był nieszczelny 30zł + sprawdzenie szczelności 30zł + napełnienie układu czynnikiem 130zł = 444zł demontaż i montaż sam wykonałem ok 16h. Klima pochodziła z 1,8 zamontowałem w TDI 1z.
Michał93 napisał(a):Karolek napisał(a):Zakup kompletnej klimatyzacji na szrocie 100zł + presostat nowy 70zł + osuszacz 70zł + komplet oringów 14zł + drugi parownik bo ten z demontażu był nieszczelny 30zł + sprawdzenie szczelności 30zł + napełnienie układu czynnikiem 130zł = 444zł demontaż i montaż sam wykonałem ok 16h. Klima pochodziła z 1,8 zamontowałem w TDI 1z.
Kupiłeś wymontowaną w tej cenie czy sam ją wyciągałeś? Miałeś możliwość jej sprawdzenia przed kupnem czy kupowałeś w ciemno? No właśnie fajnie że napisałeś z jakiej wersji pochodziła. Ja bede szukał kompletnego mk3 jako dawce żeby z niego wymontować kompletny układ.
Karolek napisał(a):Zakup kompletnej klimatyzacji na szrocie 100zł + presostat nowy 70zł + osuszacz 70zł + komplet oringów 14zł + drugi parownik bo ten z demontażu był nieszczelny 30zł + sprawdzenie szczelności 30zł + napełnienie układu czynnikiem 130zł = 444zł demontaż i montaż sam wykonałem ok 16h. Klima pochodziła z 1,8 zamontowałem w TDI 1z.
Karolek napisał(a):Ja jeździłem po szrotach aż znalazłem.
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości