kupcie raz i na wieki ja mam wszedzie siatkowe czyli z metalu filtry ktore sie tylko czysci powietzny tez mam taki powietzem pod cisnieniem przedmucham zakladam i jazda ale niemam pojecia ile kosztuje to w polsce ja swoje pokupowalem na targu vw z rok temu
kup odrazu filtr z aktywnym weglem, ja najpierw kupilem taki zwykly bialy to w kabinie mialem niemile zapachy dochodzace spod maski, jak wymienilem filtr na ten lepszy i drozszy zapachy zniknely, wiec niepotrzebnie wydalem 25zl...
za za filrt zapłaciłem 75 zł i powiem wam ze jest bardzo dobry,tak jak pisze mecenas nie ma sensu kupowac zawsze tanich rzeczy bo i tka w koncu trzeba bedzie kupic droższe
ja stary filterek wywaliłem(śmierdział strasznie),nowego jeszcze nie kupiłem,jeżdżę już 3miehy i nie narzekam.klimy narazi nieuzywam to brzydkiego zapachu niema
A ja mam pytanko-mam filtr kabinowy, ale jeszcze taki półokrągły. Z tego co wiem niektórzy wkładają tam zwykły płaski, ale nie jestem tego pewien, bo ostatnio porównywałem te plastikowe ramki do filtrów i różnią się trochę wymiarami...A może ktoś wie czy te półokrągłe są jeszcze do dostania?
Mam problem z wyjęciem tego filtra ( kratki) co jest po stronie kierowcy przy bezpiecznikach ,jak to wyjąć aby nie uszkodzić . Chcę sprawdzć czy tam jest wszystko ok bo od strony kierowcy słabo dmucha na szybę , a może to inny problem napiszcie jak się z tym uporać
Witam. Chodzi Ci kolego o filtr kabinowy? Jeśli tak to znajduję się on po stronie pasażera Czy może chodzi Ci o jakiś inny filtr? Bo jeśli o kabinowy to Ci mogę wszystko krok po kroku napisać bo ostatnio sam wymieniałem I teraz dmucha aż włosy stają dęba
Chodziło mi o tą kratkę za bezpiecznikami ale jeżeli nie ma tam filtra to nic nie ruszam . Filtr kabinowy czyściłem ale nic nie pomogło(filtr w dobrym stanie) nadal kiepsko wieje na szybę z lewej strony. Co jeszcze może być przyczyną ?