mam pytanko czy idzie kupić nowe uszczelki piankowe do konsoli i co zrobić z tymi uszczelkami w kratkach nawiewu. ma ktoś jakieś pomysły ? posypały mi się pianki jak stare budownictwo i dmucha wszystkimi dziurami pod konsolą.
Kupić raczej ciężko te uszczelki , ja podklejałem komuś klapki nawiewu z cienkiej wykładziny i działało jak powinno ,więc można pokombinować, grunt żeby nie było to przewiewne przez ten materiał bo guzik z naszej roboty ,a co do uszczelnień kratek nawiewu to ja miałem taką bombkę grubą i wyciąłem z niej uszczelki na wzór starych
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć. Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy. Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
jaroszy, nie wiem czy się sprawdzi ale do głowy przychodzą mi uszczelki do futryn drzwi. To pasek gąbki o średnicy centymetra z jednej strony samoprzylepne. U mnie jedna z kratek miała już zmasakrowaną gąbkę i tak chciałem zrobić.
MK3 "I'd rather lose by a mile because i built my own car, than win by a inch because someone else built it for me. Your car is your story. Don't let someone else write the book."
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć. Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy. Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.