Mam problem z moim golfikiem, przy 90C na 2 biegu nawiewu leci takie letnie powietrze a jak dam na 3-4 to już zimnie Może to być przez to że w moim golfiku niema obiegu wewnętrznego
Wszystko o moim golfie ---> Mój samochód ma 160 lat i zaraz mu się urwie zawieszenie ale driftuje nim jak
Nagrzewnice wymieniałem sam z ojcem, i już po wymianie nie grzeje Linka raczej nie spadła bo jak dam zimne to leci zimne Płynu jest dobrze, a jak dokładnie się odpowietrza nagrzewnice Bo może ja coś źle zrobiłem
Wszystko o moim golfie ---> Mój samochód ma 160 lat i zaraz mu się urwie zawieszenie ale driftuje nim jak
Z reguły układ sam powinien sie odpowietrzyc... ale mozesz odkrecic korek od plynu i odpalic tak aby chodził sobie do złapania temp 90stopni i zobaczyc czy cos pomogło
skoro masz 90 st czyli parzace weze dochodzace obydwa do nagrzewnicy w grodzi, to :
albo linki ci spadly...albo pokretlo rozwalone, albo :
i tu jest czesta przyczyna gabki obok nagrzewnicy te na klapach sa rozwalone ja nie mialem ich wcale i w zeszla zime nawet kolo 0 bylo tak zimno w srodku ze masakra teraz piknie az pala...