Moderator: Moderator
kamilkol20 napisał(a):Może temat już był jak cos to sorki i mozna przeniesc.A zatem mam pytanko jak w temacie czy ktos montował klime do golfa III 19D dodam ze w tym modelu nie ma zadnego kmomputera i jezeli kupil bym kompletna klime czy to sie wszystko nada chodzi mi o mocowanie pompy itp.Pozdrawiam
marcinkazimierz napisał(a):kamilkol20 napisał(a):Może temat już był jak cos to sorki i mozna przeniesc.A zatem mam pytanko jak w temacie czy ktos montował klime do golfa III 19D dodam ze w tym modelu nie ma zadnego kmomputera i jezeli kupil bym kompletna klime czy to sie wszystko nada chodzi mi o mocowanie pompy itp.Pozdrawiam
jestes pewien ze niemasz komputera bo ja mam 1.9 tdi i takowy mam ja jestem z lublina jak kiedys bedziesz to mozesz zobaczyc jak wygląda klima fabryczna w tym modelu
devil279 napisał(a):dziś skączyłem montować klimę i nie jest to łatwa sprawa ale da sie zrobic
Bradley napisał(a):kamilkol20, da rade. TEoretycznie nawet samego climatronica
Ja juz chyba wszystko skompletowalem z dawcy. Tj. panel climatronic, cala nagrzewnice z wentylatorami czujnikami itd, czujnik naslonecznienia z krateczkami do deski, wiazka elektryczna, przekaznik wentylatorow, wentylatory, kolo pasowe pompy wody pod pasek klinowy, parownik, chlodnica klimy, chlodnica wody z mocowaniami pod chlodnice klimy i pas. Brakuje mi tylko przedniego pasa na 2 wentylatory i zastanawiam sie czy z jednym wentylatorem daloby rade.
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości